Menu Home

Kør-selv ferie?

Hvorfor er kør selv ferie godt? Altså bilferie. Hvorfor er det godt? Der er mange fordele ved det. Man kan få nogle rigtig gode oplevelser, hvis man tager på kør selv ferie. Det er jo noget helt særligt, det der med at køre derudaf, frem og frem og frem, indtil man er der, hvor man skal slappe af, og være i en anden verden.

Man kører til den nye verden, og man er der lige pludselig, og man ser sig tilbage, ser på bilen, ser på vejen, og man er nået fra A til B, og man har kørt hele vejen selv. Alle de ting man er kørt forbi, og al den tid man har brugt på tanker, som fandt frem til ens hoved, fordi man var på kør selv ferie. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive den følelse af, at man nu er fremme, den følelse af, at man har opnået det, på en måde.

Som sagt kan jeg ikke rigtig forklare det, men det er en god følelse, og det er en god følelse, det med, at man nu kan sætte sig ned og bare være der, det sted man har kørt mod, det sted, man satte næsen efter, for flere timer siden, ja måske en dag eller to, eller flere.

Categories: Biler og Motor

Jørgen Ingerslev